Klač

Pojma nimam, kako se tovrstni torbici reče po slovensko. Najbrž sploh nimamo imena zanjo. Mogoče pisemska torbica – ampak kdo reče tako?! Poglej, kako lepo pisemsko torbico imam? Ne gre. Poglej, kako lep klač imam. Še moj najljubši predstavnik moškega spola razume klač: “A boš danes vzela kakšno večjo torbo?” “Ne, bom imela klač.” “Aja, potem ne bo prostora še za mojo denarnico.” “Ne, še za mojo ga skoraj ne bo.” 

Klačke so sicer super oh in sploh, strašno so priročne, hkrati pa ženski spol prisilijo, da iz svoje celodnevne/vsakodnevne torbe vzamejo le tiste ključne reči, brez katerih se res ne hodi okoli. In potem že resno razmisliš, da tudi vseh mogočih kartic iz denarnice ne potrebuješ – pravzaprav potrebuješ le zdravstveno, bančno, nekaj denarja, robčke (mogoče samo enega), en flajšter za vsak slučaj, mobitel, žvečilne in eno šminko. Pa ključe. Službene lahko pustiš tudi doma. Kakšni specialni flajštri za čevlje s peto, nobene vode, kakšni osvežilni robčki, pa planer in 10 barvnih svinčnikov, pa tri elastike za vsak slučaj, pa krema za roke. Pozabi!

In na Etsyju lahko najdemo zeloooo lepe primerke teh torbic, zelo navdušena sem nad BagatellesAndCo in Grace Design. Mmm, najbrž je čas, da spet malo zavijem v Svet metraže in si hitro naredim eno podobno!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: