DIY: hlače od trenerke

Naslov slovnično in leksikalno sicer ni ravno v najboljši formi, ampak tako se pač reče takim hlačam. Štorija s temi hlačami je taka: ko sem veselo barvala svojo poletno obleko, sem se sicer zaščitila s predpasnikom (ki ga od takrat naprej tudi krasi en izstopajoč madež), sem seveda popackala tudi (stare) hlače od trenerke (popackavanje imamo v družini, vprašajte vse, ki so kdaj jedli s tremi generacijami žensk iz naše familije – zgodba o neuspehu, vsako nedeljo za kosilo). In ker te hlače res rada nosim, ker so prijetno razvlečene in me je strašno motil madež od varikine malo pod kolenom (no, samo toliko, da z njimi nisem zapustila stanovanja), sem se po tehtnem premisleku odločila za radikalno spremembo – če je že en madež od varikine, zakaj jih ne bi bilo 1000? Sploh v primeru, da se siva obarva v svetlo roza!

Proces je sila preprost: hlače v kopalnico, nad banjo, rokavice gor, na roke si naliješ malo varkine in potem veselo špricaš po hlačah. Seveda je potem na vrsti nekaj čakanja, da se varikina dobro zažre v blago. Ko je barva podobna tistemu, kar želiš, pa hitro splakniti in posušiti. Obvezen je še obisk pralnega stroja, da se dokončno znebiš vonja po bazenih. Enostavno! S temi hlačami bi zdaj šla tudi ven – in ja, mislim ven ven, zakaj ne? :)

In vesoljske zato, ker spominjajo na galaksije zvezd, z malo domišljije, v drugačnih barvah (čeprav J. že cel teden premišljuje, na katero žival ga spominjajo).

Advertisements

One thought on “DIY: hlače od trenerke

  1. Ivana pravi:

    Praktican savet nema sta :)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: