Zakaj ni zmagal Mondo?

Vem, da se je zadeva zgodila že pred skoraj enim tednom, ampak sem jo uspela gledati šele včeraj. To, da zmaga Gretchen, sem vedela že prej, ampak sem mislila, da bo njena kolekcija res stokrat boljša od ostalih. Napaka. Dobro, to, da Andyjeva kolekcija ni bila niti malo konkurenčna “zmagovalnima” dvema (z izjemo hude zelene obleke), je bilo jasno že ob pogledu na tiste smešne naglavne obroče iz kakšne trgovinice za vile (oprosti, Andy).

Ob najbolj napetem posvetu v zgodovini PR, ko so se skoraj skregali ekipa We Are Fashion (N. Garcia in M. Kors) in ekipa We Only Wear Fashion (H. Klum in J. Simpson – a se je kdo vprašal, kaj za vraga počne Jessica Simpson kot sodnica v FINALU modnega šova – joj joj), mi na koncu še vedno ni bilo jasno, zakaj N. Garcia in M. Kors preferirata Gretchen, njuni argumenti mene niso prepričali. Ves čas sta bila strašno proti mamarskim hlačkam, ona je imela v kolekciji kar troje – in to res v najbolj grozni obliki, roko na srce. Že zaradi tega ne bi smela zmagati. Priznamo ji seveda lahko nekaj inovacij, npr. tiste hlače, za katere se je Nina tako noro zagrela, najboljši del pa je bil res nakit. Ostalo pa … Gretchen pač. Lepe stvari, zelo nosljive (kar je bil velikokrat tudi protiargument – nosljivost in visoka moda ne gresta ravno z roko v roki, smo ju velikokrat slišali reči).

In zakaj ni zmagal Mondo (za katerega sta goreče navijali Heidi in Jessica)? Zaradi pikčaste obleke, kakopak. Ker se ni uklonil mnenju Nine in Michaela in je ni izključil iz kolekcije (kar bi bilo najbrž res pametno, saj obleka kriči 90-ta – ampak morda pa revival 90-ih šele prihaja, torej je Mondo čisti vizionar?). In če je ekipa We Are Fashion rekla, da je vse skupaj preveč costumy in kot cirkus, da ne vesta, komu je kolekcija pravzaprav namenjena – a pri Gallianu ali McQueenu pa vedno vemo, za koga je (če odštejemo Lady Gaga)? Slab argument, res.

Ampak priznam pa, da mi je ravno zaradi tega, ker se je za njegove obleke čisto zapalila Jessica Simpson, Mondo sedaj manj všeč. Najbrž tudi Nini in Michaelu – in zato nista pustila, da zmaga :)

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: