Poletna moda

THE LOOK OF LOVE

I JUST LOVE ITALIA ...

SWEET SUMMER DAYS

Uh, poletje je naporna reč. Sploh, ko se moda čisto razcveti, potem se pa začnejo še razprodaje – joj, kako težko držim svoj trdo prigaran denar v plastični obliki v svoji lepi denarnici. In kako težko se odločim, kakšen stil bi v povprečju nosila to poletje – čeprav ne verjamem v horoskope in ostale astrološke napovedi, se tukaj očitno kaže moja dvojčkasta narava (neka dvojna osebnost pa to) – močne barve (vrnitve 80-tih se vendarle počasi navajam, v omejenih in zelo izbranih odmerkih), mogoče bolj rustikalna oblačila (gladiatorke in slamnik, pa strgan jeans pa to), mogoče bolj italijansko-mestni slog (udobno, vendar šik – le kdo se lahko upre preverjeni italijanski finoči), mogoče pa bolj sladoledne barve (vse med belo in sivo, predvsem pa svetlo roza in marelični* odtenki, pa tudi kakšna modra zna biti luštna – uuuu, pa svetlo vijoličnih reči imam letos tudi kar nekaj)? Joj, zakaj ne more človek imeti VSEGA?!

*A ste slučajno že opazili, da barva marelice nima prav veliko z marelično barvo? Tega poimenovanja se je moral spomniti nekdo, ki je 10 let pred poimenovanjem videl kakšno še ne ravno zrelo marelico … mah kje, še to ne bi šlo! Kakšna ideja? :)

Advertisements

3 thoughts on “Poletna moda

  1. matilda pravi:

    Ehh, po mojem je bilo kaki res prekrasnopolti mladenki ime marelica in je potem to šlo v legendo;) Vzamem ves prvi šopek.

  2. Matej pravi:

    Leica M7 Hermes Edition?! Impressed.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: