Moooooooooo, Moooooooooooooo

Po samih pohvalah srečnih prejemnikov in lastnikov Moo produktov (Fensišmensi, Ninalena, Pepermint) sem se še sama skorajžila zanje (saj ne, da je bilo potrebno kakšno posebno korajženje, pravzaprav samo spati nisem mogla nekaj dni, ker sem razmišljala o tem, kako naj jih oblikujem). In, kakopak, je bil tudi moj odziv na odpakiran paketek enak kot pri vseh (domnevam): ohi in ihi in jahi in … skratka, slovar medmetov v nekaj sekundah! Poleg tega, da so sorazmerno poceni, da lahko narediš pri 100 naročenih 100 različnih ozadij – kar je izjemno, se vam ne zdi? – sem se jaz odločila za kontra varianto – 2 različni strani s podatki in ena “ilustracija” – moj biznis je pač dvojne narave, zato potrebujem dvoje različnih vizitk – ene za poučevanje in lektoriranje, druge pa za oblikovanje … Oh. Ah. Jah. Iiiiiiiiiiiiii.Trikrat hura za izvrsten in edinstven pristop do strank, Moo!

Težava je samo v tem, da jih bom sedaj s težavo dala od sebe, ker se mi zdijo tako neznansko lepe in lične in oh in sploh. Že razmišljam o novem paketku, ki bo za “talat” :)

Advertisements

3 thoughts on “Moooooooooo, Moooooooooooooo

 1. Matej pravi:

  U, lepe so! Ne pozabit prinest kakšno sonavijačem v nedeljo;).

  • pomladnica pravi:

   Hm, a nisi prebral zadnjega odstavka? Mam še težave z dejstvom, da so vizitke reč, ki se jo deli okoli … Kaj bo pa za jest v nedeljo, sonavijač? :) Mogoče me to omehča :)))

 2. Matej pravi:

  Nič zdravega ne bo, obljubim!;)

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: