Resničnostni šov z lepim namenom


Priznam, da gledam dva resničnostna šova. Dva. Sem zvesta gledalka Project Runwaya in velikokrat gledam tudi America’s Next Top Model. Ne morem pomagati. Prvi je a must, saj vedno dobim precej inspiracije in idej, hkrati pa sem malo živčna, ker nikoli ne pokažejo, kako so se tekmovalci lotili izdelave določenih detajlov – to bi bilo res kul! America’s Next Top Model pa je … ah, smešnen šov. Tyra je vsako sezono bolj nora, kar včasih postane tudi že moteče. Udeleženke pa so tudi iz sezone v sezono bolj nenavadne in poskrbijo za precej girl-fightov :) Je pa zanimivo videti, kako lahko iz precej povprečnih punc nastanejo dih jemajoče mladenke. Le na slikah seveda …
Ampak ta dva šova nimata nobenega lepega namena. No, za zmagovalca se potem življenje najbrž res obrne na lepše, ampak navsezadnje le zanj.

So se pa NBC in Donald Trump odločili, da novi sezoni The Celebrity Apprentice dajo tudi dobrodelno noto. Tokrat se bodo zvezdniki (med katerimi so tudi Sharon Osborne, Michael Johnson, Cyndi Lauper, Selita Banks idr.) preizkušali v tem, kdo lahko zbere več denarja za dobrodelne projekte, pri čemer bodo morali uporabiti tudi svoje veze. Eden izmed ciljev pa je tudi, da tekom sezone zberejo vsaj en milijon dolarjev za različne organizacije. Skratka, končno en resničnostni šov, pri katerem se je treba potruditi, biti pameten in iznajdljiv – in vse to delati za dober namen (seveda gre tukaj tudi za osebno promocijo, to že, ampak vseeno bo od tega imel kaj tudi kakšen siromak).

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: