Predmeti poželenja in pobožne želje


Se tudi vam dogaja, da vam pogled na kakšen izdelek pričara neverjeten estetski užitek? Se že vidite kot ponosni lastniki te prečudovite stvarce, potem pa – puf! – pogled na ceno poskrbi, da vas butne nazaj v kruto realnost? Meni oh in sploh izdelki, ki jih najbrž nikoli ne bom imela, z lahkoto pa si predstavljam, kakšno bi bilo življenje z njimi (sanjsko, dddddd …):

1. Več kosov nakita najbolj kul v tujini živeče Slovenke – Lare Bohinc


Popolnost, ki stane več, kot bi bil še nekaj let pripravljen prenesti moj TRR. Mogoče nekoč, ko teh krasotic sploh ne bo več možno nikjer dobiti. Saj so torbice in čevlji tudi lepi, ampak tale kolekcija vseeno zmaga! No, če sem lahko skromna, bi bila zadovoljna tudi s kompletom uhanov in zapestnice :)

2. Sicer mi avto res ne pomeni več kot prevozno sredstvo, ampak če bi imela pa Chrysler Cruiserja, bi pa vožnja – “kruzanje” – res postala nekaj več. Predvsem važenje :) Kakšna huda klasika, ki rahlo spominja na londonske taksije(?)!

3. Kakšno obleko izpod šivalnega stroja mlade ameriške oblikovalke Leanne Marshall (tisti, ki ste spremljali Project Runway, veste, o kom govorim – za tiste, ki pa tega res kul šova ne gledate, pa: to je zmagovalka 5. sezone). Veliko reči ima tudi na svojem blogu – ah … Vsi ti zavihki, volančki in gube! Punca zna, ni kaj.

Če tole bere kakšen radodaren milijonar, se priporočam. Karkoli s tega seznamčka. Sicer pa – a ni fino, da lahko še vedno o nečem samo sanjamo (a ni bilo v otroških letih super, ko sem si noro želela barbiko, pa je kar nisem in nisem dobila … no, enkrat je bila tudi moja želja uslišana).

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: